Online Советување 30.08.2021 – Усогласување со Законот за заштита на лични податоци низ практични примери и новини во законската регулатива (даночна, сметководствена и сл).)

Online Советување 30.08.2021 – Усогласување со Законот за заштита на лични податоци низ практични примери и новини во законската регулатива (даночна, сметководствена и сл).) Почитувани, Глобал Гроуп Консалтинг Ве поканува на Online советување на 30.08.2021 година (Понеделник) со следните теми: Усогласување со Законот за заштита на лични податоци низ практични примери, Новини во законската регулатива […]