Обврски по основ на користење на сопствено возило за службени цели

Обврски по основ на користење на сопствено возило за службени цели Лицето АА вработено во Друштвото “ Тест AA “, за целите и за потребите на својот работодавач го користи неговото приватно возило за службени цели. Согласно распоредот на службени патувања, лицето заминало на службено патување во Струмица на ден 03.10.2018 година. За истото има […]