АИМ Девелопмент Консалтинг ДОО Скопје е друштво за сметководствени и консалтинг услуги  од  Скопје.

АИМ Девелопмент Консалтинг ДОО Скопје ги врши следните услуги:
  • Финансиско сметководство,
  • Материјално сметководство,
  • Човечки ресурси- пријави/ одјави,
  • Пресметка на плати,
  • Поднесување на даночни пријави,
  • Консалтинг услуги од областа на сметководство

Работно време

Понеделник

8-16

Вторник

8-16

Среда

8-16

Четврток

8-16

Петок

8-16

Сабота

-

Недела

-

Адреса

Наша адреса:

ул. 16-та Македонска бригада бр.2/1-локал 1 Скопје

Телефон:
Веб:

-

Побарајте понуда