Сметководственото биро АКАУНТ ГРУП ДООЕЛ е друштво за сметководствени и консалтинг услуги од Скопје општина Центар, со седиште веднаш до Управата за јавни приходи (УЈП).

 АКАУНТ ГРУП Скопје о ги врши следните услуги:
  • Финансиско и материјално сметководство,
  • Даночни пријави,
  • Персонален данок,
  • Пресметка на плати,
  • Човечки ресурси, пријави, одјави, договори,
  • Консалтинг услуги од областа на сметководството,
  • Основање на фирми.

Работно време

Понеделник

08-16

Вторник

08-16

Среда

08-16

Четврток

08-16

Петок

08-16

Сабота

-

Недела

-

Адреса

Наша адреса:

Ул. Стив Наумов бр.114, Скопје

Телефон:
Побарајте понуда