АКАУНТ СИСТЕМ СЕРВИС ДООЕЛ е друштво за сметководствени и консалтинг услуги  од  Струга.

АКАУНТ СИСТЕМ СЕРВИС ДООЕЛ Струга ги врши следните услуги:
  • Финансиско сметководство,
  • Материјално сметководство,
  • Човечки ресурси- пријави/ одјави,
  • Пресметка на плати,
  • Поднесување на даночни пријави,
  • Консалтинг услуги од областа на сметководство

Работно време

Понеделник

8-16

Вторник

8-16

Среда

8-16

Четврток

8-16

Петок

8-16

Сабота

-

Недела

-

Адреса

Наша адреса:

ул. Енхалон бр. 14 СТРУГА

Телефон:
Веб:

-

Побарајте понуда