АНАЛИТИКА КОНТО ПЛУС ТП е друштво за сметководствени и консалтинг услуги  од Кавадарци.

АНАЛИТИКА КОНТО ПЛУС ТП Кавадарци  ги врши следните услуги:
  • Финансиско сметководство,
  • Материјално сметководство,
  • Човечки ресурси- пријави/ одјави,
  • Пресметка на плати,
  • Поднесување на даночни пријави,
  • Консалтинг услуги од областа на сметководство и сл.

Работно време

Понеделник

08-16

Вторник

08-16

Среда

08-16

Четврток

08-16

Петок

08-16

Сабота

-

Недела

-

Адреса

Наша адреса:

ул.Мито Хаџи В. Јасмин бр.11, Кавадарци

Телефон:
Веб:

-

Побарајте понуда