ВТ Конто Партнер ДОО Скопје е друштво за сметководствени и консалтинг услуги  од Скопје.

ВТ Конто Партнер ДОО Скопје e компанија која располага со богато искуство во водење на трговски друштва, здруженија и фондации.
Друштвото ги врши следните услуги:
  • Финансиско  и материјално сметководство,
  • Девизно работење,
  • Човечки ресурси- пријави/ одјави,
  • Пресметка на плати,
  • Пресметка на ДДВ,
  • Пресметка на Е-персонален данок
  • Поднесување на Завршни сметки,
  • Регистрација на фирми – гратис
  • Сметководствен и даночен консалтинг

Работно време

Понеделник

09-17

Вторник

09-17

Среда

09-17

Четврток

09-17

Петок

09-17

Сабота

-

Недела

-

Адреса

Наша адреса:

12-та Македонска бригада 70А

Телефон:
Веб:

-

Побарајте понуда