ЛИНК ДООЕЛ е друштво за сметководствени и консалтинг услуги  од Радовиш.

ЛИНК ДООЕЛ Радовиш ги врши следните услуги:
  • Финансиско сметководство,
  • Материјално сметководство,
  • Човечки ресурси- пријави/ одјави,
  • Пресметка на плати,
  • Поднесување на даночни пријави,
  • Консалтинг услуги од областа на сметководство
  • Регистрационен агент
  • Судски вештачења во областа на материјално сметководство и финансиско работење и сл.

Работно време

Понеделник

08-16

Вторник

08-16

Среда

08-16

Четврток

08-16

Петок

08-16

Сабота

-

Недела

-

Адреса

Наша адреса:

Булевар Александар Македонски, бр.2 кат-1/19А/1-4 Радовиш

Телефон:
Емаил:
Веб:

-

Побарајте понуда