ПАРТНЕР ПЛУС Скопје е друштво за сметководствени и консалтинг услуги од Скопје.

Партнер Плус ДООЕЛ Скопје е реномирана компанија која на своите тековни и идни клиенти им нуди широка лепеза на услуги и решение за секаков вид на прашања-административни, сметководствени и правни.


Друштвото ги врши следните услуги:
  • Регистрација на фирми***ГРАТИС
  • Завршни сметки
  • Финансово и материјално сметководство
  • Девизно работење
  • Пресметка на плати
  • Пресметка на ДДВ
  • Пресметка на Е-ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК
  • Пријава/одјава на работници

Работно време

Понеделник

08-16

Вторник

08-16

Среда

08-16

Четврток

08-16

Петок

08-16

Сабота

-

Недела

-

Адреса

Наша адреса:

ул. Февруарски Поход Бр.60/1-15, Скопје

Телефон:
Побарајте понуда