ПЕРПЕТУМ АКАУНТ е ТП Овластен сметководител кој врши сметководствени и консалтинг услуги од Скопје.
ПЕРПЕТУМ АКАУНТ ги врши следните услуги:
  • Финснсиско сметководство
  • Матријално сметководство
  • Деловен консалтинг
  • Даночен консалтинг
  • Економски консалтинг
  • Финансиска анализа
  • Финансиски извештаи
  • Услуги во ЦРМ и АВРМ

Работно време

Понеделник

08-16

Вторник

08-16

Среда

08-16

Четврток

08-16

Петок

08-16

Сабота

-

Недела

-

Адреса

Наша адреса:

16-та Македонска Бригада бр. 4/2 лок.8, Скопје

Телефон:
Веб:

-

Побарајте понуда