ОБЈАВЕНИ ИЗВЕСТУВАЊА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА ЗА ОПФАТ НА ТУРИСТИЧКИ МЕСТА ЗА РАБОТА ВО НЕДЕЛА

ОБЈАВЕНИ ИЗВЕСТУВАЊА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА ЗА ОПФАТ НА ТУРИСТИЧКИ МЕСТА ЗА РАБОТА ВО НЕДЕЛА   Министерството за економија на 10.01.2022 објави две известувања во врска со работа во недела и на државни празници на трговците на големо и на мало, како и опфат на туристички места каде трговија на мало според Законот за трговија […]