Соопштение во врска со дозволите за движење на Министерство за информатичко општество и администрација

Соопштение во врска со дозволите за движење на Министерство за информатичко општество и администрација На денешната седница на Владата на Република Северна Македонија, донесена е одлука за забрана за движење на населението и на возилата од јавен превоз на територијата на Република Северна Македонија, во временски период од 22:00 часот до 05:00 часот следниот ден, […]