Online Советување 03.02.2022 – Изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2021 година

Online Советување 03.02.2022 – Изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2021 година Почитувани, Глобал Гроуп Консалтинг Ве поканува на Online советување на 03/02/2022 година (Четврток) со следните теми: Изготвување на годишна сметка и финансиски извештаи за 2021 година, Изготвување на даночен биланс за 2021 година, Актуелни новини во законската регулатива. Напомена: Со присуство […]