Годишна претплата – Smetkovoditeli.com.mk

-ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА – Smetkovoditeli.com.mk Почитувани, Со задоволство ве покануваме да бидете наши корисници (претплатници) и следната година. Нашата годишна претплата за друштва за сметководствени работи вклучува: 12 месечни Информатори (сметководство, даноци и право) Прирачници за годишна сметка и даночен биланс Пристап до Мобилна апликација “Сметководители” достапна ка Google Play Store Пристап до богата база на информации (база на сметководствени книжења, податоци за […]