Кратко упатство за инсталација на новиот МПИН за месец Јануари 2019 година

Кратко упатство за инсталација на новиот МПИН за месец Јануари 2019 година Пресметката на плата за месец јануари 2019 година треба да се изврши преку новиот МПИН – клиентски софтвер од 23.01.2019 година кој може да го симнете на следниот линк: http://ujp.gov.mk/,/obrasci/pogledni/127. Инсталацијата на новиот МПИН се врши на следниот начин: Првично го бришете (деинсталирате) […]