ИНФОРМАЦИЈА ОД УЈП ЗА ПРЕТПОПОЛНЕТА ГОДИШНА ДАНОЧНА ПРИЈАВА ЗА 2018 ГОДИНА

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕТПОПОЛНЕТА ГОДИШНА ДАНОЧНА ПРИЈАВА ЗА 2018 ГОДИНА Според соопштението на Управата за јавни приходи (УЈП), објавено на нивната официјална веб страна, УЈП ги информира граѓаните дека во тек е активноста за генерирање и доставување на претпополнета Годишна даночна пријава за утврдување на персонален данок на доход за 2018 година. Даночните обврзници – физички […]