Профил на сметководствено биро во НАЈДИ СМЕТКОВОДИТЕЛ

Почитувани сметководители,

Алатката НАЈДИ СМЕТКОВОДИТЕЛ на Smetkovoditeli.com.mk претставува генератор на сметководствени бизниси  (друштва за вршење на сметководствени работи и трговци поединци). Веб страната претставува најголема, најсовремена и најкористена алатка за поврзување на компаниите со сметководствените друштва.

Компаниите можат на лесен и едноставен начин да пронајдат сметководител во бараниот град/ локација како и преку пребарувачот на почетна страна така и преку пребарувачот со Мапа.

Апликацијата за пребарување на бизниси од сметководствена фела НАЈДИ СМЕТКОВОДИТЕЛ е изработена од страна на експерти кои многу добро се погрижиле сметководствените друштва кои се регистрирани на апликацијата да се лесно и брзо пронаоѓани преку пребарувачот google или други пребарувачи.

Сметководствените друштва, со регистрација на веб страната добиваат нивен профил со локација на мапа, со информации за услугите кои ги нудат, некои поважни проекти, работно време, контакт информации (телефон, маил, веб страна), како и можност за директна маил комуникација од страна на клиентот со сметководственото биро. Преку маркетинг кампањи на страната smetkovoditeli.com.mk на социјалните мрежи, google пребарувачот и други добивате индиректна реклама и за вашето сметководствено биро, како и пред се добивате можност полесно да бидете пронајдени од страна на потенцијалниот клиент.

Регистрирајте профил на Вашето сметководствено друштво во НАЈДИ СМЕТКОВОДИТЕЛ по специјална промотивна цена од 2.500 мкд/годишно. Доколку пак се претплатите кај нас за консалтинг услуги со една од годишните претплати добивате бесплатен профил на сметководствен бизнис:

  • профил на сметководственото биро со контакт информации, услуги кои ги нудите, форма за контактирање,  Видео приказ на профил
  • локација на мапа на сметководствени бироа на Република Македонија,
  • дополнителна можност да бидете пронајдени од страна на потенцијалните клиенти,
  • можност за пристап до е-бази на  сметководствени книжења, теркови и обрасци и други  важни информации. Видео приказ на е-база
За регистрација на сметководственото биро пополнете ја формата во прилог: