Податоци за плата за месец март 2021

Податоци за плата за месец Март 2021  Преземете Податоци за плата за месец 03 – 2021 во pdf тука Стапки на социјални придонеси на платите кои се применуваат во 2021 година Придонес за задолжително ПИО 18,8% Придонес за задолжително здравствено осигурување 7,5% Дополнителен придонес за задолжително здравствено осигурување за случај на повреда на работа и […]

Податоци за плата за месец 12 / 2020

Податоци за плата за месец Декември 2020  Преземете ги податоците за плата за 12/2020 во pdf – верзија за печатење тука  Стапки на социјални придонеси на платите кои се применуваат во 2020 година Придонес за задолжително ПИО 18,8% Придонес за задолжително здравствено осигурување 7,5% Дополнителен придонес за задолжително здравствено осигурување за случај на повреда на […]