Цени на гориво 11.12.2018

Цени на гориво 11.12.2018
Блог написи Цени на гориво
Регулаторна комисија за енергетика ги објави цените за гориво кои важат од 11.12.2018 година.

Назив

Цена

Единица мера

Важи од

ЕУРОСУПЕР БС – 95

61.5

ден/л

11.12.2018

ЕУРОСУПЕР БС – 98

63.5

ден/л

11.12.2018

ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V)

58.5

ден/л

11.12.2018

МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ ЕКСТРА ЛЕСНО 1(ЕЛ-1)

47

ден/л

11.12.2018

МАЗУТ М-1 HC

30.037

ден/кг

11.12.2018