Калкулатор за казнена камата

Пресметајте казнена камата со нашиот калкулатор за пресметка на казнена камата:

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.

Преземете ја табелата за казнена камата од 01/02/2010 – 30/06/2023 година во pdf форма на следниот линк:

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.

ТАБЕЛА СО КАЗНЕНИ КАМАТИ СПОРЕД РЕФЕРЕНТНА СТАПКА НА НБРМ ЗА ПЕРИОД ОД 01/02/2010- 31/12/2022 ГОДИНА

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.

 

[/um_loggedin]