Цени на гориво со важност од 09/01/2019 година

Цени на гориво со важност од 09/01/2019 година
Блог написи Цени на гориво
Регулаторна комисија за енергетика ги објави цените за гориво кои важат од 09.01.2019 година.

Назив

Цена

Единица мера

Важи од

ЕУРОСУПЕР БС – 95

58.5

ден/л

09.01.2019

ЕУРОСУПЕР БС – 98

60.5

ден/л

09.01.2019

ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V)

55

ден/л

09.01.2019

МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ ЕКСТРА ЛЕСНО 1(ЕЛ-1)

43.5

ден/л

09.01.2019

МАЗУТ М-1 HC

25.494

ден/кг

09.01.2019

Детален преглед на цени на гориво за 2018 година погледнте тука.