Среќен 8-ми март

СРЕЌЕН 8-МИ МАРТ

 

Smetkovoditeli.com.mk и Глобал Гроуп Консалтинг, на припадничките на понежниот пол им го честита меѓународниот ден на жената 8-ми март.

 

Бидете здрави и среќни жени и професионални и храбри сметководителки!