Online Советување 06.12.2021 

Online Советување 06.12.2021 
Блог написи

Online Советување 06.12.2021

Почитувани,

Глобал Гроуп Консалтинг Ве поканува на Online советување на 06.12.2021 година (Понеделник).

Поканата и Агендата за online советување може да ja симнете на следниот линк:


Покана КПУ Советување 06.12.2021


Агенда_КПУ Советување 06.12.2021Пријавувањето се врши online со пополнување на формата на следниот линк:


Форма за регистрација за online обука


Напомена: Со присуство на советувањето се стекнувате со 8 часа КПУ

Надоместокот за присуство на online советувањето ќе изнесува 2.000 денари + 18 % ДДВ или вкупно со ДДВ 2.360 денари.

Плаќањето се врши однапред на жиро сметка 200003332266115 на Стопанска Банка АД Скопје.

Преземете про-фактура за плаќање на следниот линк:


ПРО-Фактура-Online-советување Декември


Пријавувањето може да се изврши со пополнување на формата за регистрација, со пишување на наш маил или со телефонско јавување.

 

Контакти: 

Телефони за регистрација: 02/5126-533, 075/709-399

Маил за регистрација: [email protected], [email protected]