Одлуки и Измена на закони донесени во врска со економска криза

Одлуки и Измена на закони донесени во врска со економска криза
Блог написи

Одлуки и Измена на закони донесени во врска со новонастанатата ситуација

Почитувани,

Во прилог може да ги погледнете и симнете Одлуките за определување на повластени стапки или ослободување од ДДВ на одредени добра, Одлуката за определување на маржи за одредени производи, Измените на Законот за ДДВ и измените на Законот за акциза кои беа донесени во последните неколку денови.

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.