Податоци за плата за месец Септември 2022 година

Податоци за плата за месец Септември 2022 година
Блог написи Податоци за плата

Податоци за пресметка на плата, придонеси и надоместоци за месец Септември 2022 година

 

Преземете ги податоците за плата за месец Септември 2022 година во pdf тука:

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.