Податоци за пресметка на плата за месец Ноември 2022 година

Податоци за пресметка на плата за месец Ноември 2022 година
Блог написи Податоци за плата

Податоци за пресметка на плата, придонеси и надоместоци за месец Ноември 2022 година

 

Преземете ги податоците за плата за месец Ноември 2022 година во pdf тука:

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.