Податоци за плата за месец декември 2022

Податоци за плата за месец декември 2022
Блог написи Податоци за плата

Податоци за пресметка на плата, придонеси и надоместоци за месец Декември 2022 година

Почитувани,

Преземете ги податоците за плата за месец Декември 2022 година во pdf тука:

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.