Известување за КПУ часови од Обуки одржани од Глобал Гроуп Консалтинг

Известување за КПУ часови од Обуки одржани од Глобал Гроуп Консалтинг
Блог написи

Известување за КПУ часови од Обуки одржани од Глобал Гроуп Консалтинг

Почитувани,

Ве известуваме дека во евиденцијата на ИСОС дел од КПУ часовите за посета на обуки организирани од страна на Глобал Гроуп Консалтинг како и од други консалтинг куќи не се целосно евидентирани.

Ве известуваме дека ги преземаме сите потребни активности за соодветно ажурирање на часовите за КПУ во евиденцијата на ИСОС.

Доколку и после неколку дена, не ви се евидентирани часовите, Ве молиме секој поединечно да не извести на маил pretplata@smetkovoditeli.com.mk.