Важно соопштение од ИСОС за ажурирање на податоци на 26.01.2023 година

Важно соопштение од ИСОС за ажурирање на податоци на 26.01.2023 година
Блог написи

Почитувани,

Во продолжение ви го пренесуваме Соопштението на Исос:

Институтот на сметководители и овластени сметководители Ве потсетува дека во текот на утрешниот ден 26.01.2023 година ќе биде дозволено ажурирање на податоците на следниот линк:

https://smetkovoditel.isos.com.mk/login

Би сакале да потенцираме дека линкот за ажурирање ќе биде достапен 24часа.

Ве молиме уредно ажурирајте ги Вашите податоци како би имале точни информации за ажирираниот соодветен регистар.

Со почит,

ИСОС