Податоци за плата за месец Јуни 2023

Податоци за плата за месец Јуни 2023
Блог написи Податоци за плата

Податоци за пресметка на плата, придонеси и надоместоци за месец Јуни 2023 година

Почитувани,

Преземете ги податоците за плата за месец Јуни 2023 година во pdf тука:

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.