Податоци за пресметка на плата за месец Октомври 2023 година

Податоци за пресметка на плата за месец Октомври 2023 година
Блог написи Податоци за плата

Податоци за пресметка на плата, придонеси и надоместоци за месец Октомври 2023 година

Почитувани,

Преземете ги податоците за плата за месец Октомври 2023 година во pdf тука:

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.