Податоци за плата за месец Март 2024 година

Податоци за  плата  за месец Март 2024 година
Блог написи Податоци за плата

Податоци за пресметка на плата, придонеси и надоместоци за месец Март 2024 година

Почитувани,

Преземете ги целосните  податоците за плата за месец март 2024 година во pdf тука:

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.