Калкулатор за пресметка на плата (нето во бруто) со додатоци

КАЛКУЛАТОР ЗА ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТА ОД НЕТО ВО БРУТО СО ДОДАТОЦИ   Пресметајте од нето во бруто плата со сите додатоци со нашиот калкулатор тука: Presmetka na plata, 2022, moja plata, presmetaj plata, neto plata, bruto plata.

Калкулатор за казнена камата

Пресметајте казнена камата со нашиот калкулатор за пресметка на казнена камата: Преземете ја табелата за казнена камата од 01/02/2010 – 30/06/2023 година во pdf форма на следниот линк: ТАБЕЛА СО КАЗНЕНИ КАМАТИ СПОРЕД РЕФЕРЕНТНА СТАПКА НА НБРМ ЗА ПЕРИОД ОД 01/02/2010- 31/12/2022 ГОДИНА   [/um_loggedin]