Поднесување на Извештај за трансферни цени за транскации помеѓу поврзани домашни и странски лица - Е-база на информации за сметководители,
Home Event - Е-база на информации за сметководители, Управа за јавни приходи Поднесување на Извештај за трансферни цени за транскации помеѓу поврзани домашни и странски лица

Date

Сеп 30 2024

Time

8:00 am - 12:00 pm

Поднесување на Извештај за трансферни цени за транскации помеѓу поврзани домашни и странски лица

Почитувани,

До 30-ти септември истекува рокот за поднесување на Барање за враќање на ддв на даночни обврзници кои немаат седиште или подружница во земјата и кои не извршуваат никаков промет во неа.

 

 


  • Вид на обврска: Поднесување на Барање за враќање на ддв на даночни обврзници кои немаат седиште или подружница во земјата и кои не извршуваат никаков промет во неа

  • Назив на орган: Управа за јавни приходи

  • Пропис: Закон за данокот на додадена вредност

Преземете барање на следниот линк: https://bit.ly/3hl8pxq

Прочитајте го нашиот информативен напис за трансферни цени на следниот линк:  https://bit.ly/3nNfSXB


 

Напишете коментар

error: Копирањето не е дозволено!
error: Копирањето не е дозволено!