Поднесување на МПИН пресметка на плата до УЈП - Е-база на информации за сметководители,

Date

Јун 10 2024

Time

All Day

Поднесување на МПИН пресметка на плата до УЈП

Почитувани,

Поднесете месечна пресметка за интегрирана наплата (образец “МПИН”) за задолжителни социјални придонеси и ДЛД од плати за изминатиот месец.

Вид на обврска: Поднесување на МПИН пресметка на плата до УЈП


Назив на орган: Управа за јавни приходи


Пропис: Закон за придонеси од задолжително социјално осигурување

Оваа содржина е ограничена само на најавени корисници. Ве молиме најавете се за да ја видите оваа содржина.

Напишете коментар

error: Копирањето не е дозволено!
error: Копирањето не е дозволено!