Повик за ажурирање на податоци на ИСОС

Повик за ажурирање на податоци на ИСОС
Блог написи

Повик за ажурирање на податоци

Институтот на сметководители и овластени сметководители објави повик за ажурирање на податоци на сметководителите и овластените сметководители.

Повикот е објавен на 22.12.2022 година а рокот за ажурирање на податоци истекува за 7 дена од денот на објавата.

За ажурирање на податоците треба да се најавите на следниот линк: https://smetkovoditel.isos.com.mk

Целиот повик може да го прочитате на веб страната на ИСОС на следниот линк.